Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Brunch in Almere

Details over dit uitje

Met de Crazy Brunch in Almere gaat u met Holland Tour Guides op drie verschillende locaties heerlijk eten en tussendoor voert u hilarische Crazy 88 opdrachten uit!

Onze Crazy Brunch garandeert een gezellige culinaire avontuurlijke ontdekkingsreis.

U wordt door één van onze begeleiders ontvangen in het kloppend hart van de stad Almere en vervolgens wordt uw gezelschap opgedeeld in verschillende teams.

U zult vervolgens met behulp van een videocamera uw opdrachten moeten registeren zo kunt u bewijzen dat u zich er niet met een 'Jantje van Leiden' heeft afgemaakt. Wat dacht u van: knuffel een politieagent en help een oudere heer of dame met oversteken. Dit is uiteraard nog maar een voorproefje, dus maak uw borst maar alvast nat!

Tijdens dit leuke event gaat u genieten van drie culinaire gangen in verschillende restaurants. Het decor van deze Crazy Brunch verandert voortdurend en tijdens het dessert in het laatste etablissement zal worden uitgezocht wie er met de fantastische hoofdprijs naar huis gaat!

Achteraf krijgt u van ons de video’s digitaal naar u toegestuurd, zodat u nog even kan nagenieten van de rare fratsen die u heeft moeten uithalen….

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht

14.00 - 15.00 Crazy game deel 1

15.00 - 16.00 Hoofdgerecht

16.00 - 17.00 Crazy game deel 2

17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Filmcamera tijdens het spel
  • Alle filmpjes digitaal na afloop
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
  • Prijsuitreiking
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 49,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 47,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Beleef ook bij Holland Tour Guides uw sportieve bedrijfsfeest, activiteiten, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes, voor groepen of individuen, vrijgezellenfeesten, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan