Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy 88! Winter Edition België

Details over dit uitje

De buitentemperaturen dalen en de dagen worden korter daarom heeft Holland Tour Guides bedacht dat het nieuwe winteruitje Crazy 88 Winter Edition moet heten. Best een goede naam he?

Het principe is eenvoudig: voer een aantal opdrachten uit binnen de tijd en win! Haha, ja maar zo gemakkelijk komt u er niet vanaf! Je hebt immers opdrachten en opdrachten! Wij van Holland Tour Guides zijn meesters in het bedenken van belachelijke opdrachten, vinden wij zelf. En dat hebben we dus gedaan! Alles in het kader van het winterseizoen om het een beetje een thema te geven (en de naam van het arrangement te verantwoorden natuurlijk!).

Voorbeeldje?
1. Zet een kerstmuts op verdien tenminste een euro als Kerstman…
2. Speel een potje jeux de kerstboules zonder ze te breken…

Leuk he? En zóó gemakkelijk…! Nou, NIET DUS!! Haha, en dat zult u merken! En sjoemelen is er echt niet bij, want alles moet worden vastgelegd op video!

Vanzelfsprekend toasten we aan het eind met zijn allen op de overwinnaars van de Crazy 88 Winter Special met een heerlijk glas glühwein of warme chocolademelk!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Filmcamera tijdens het spel
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking
  • Alle filmpjes ontvangt u na afloop digitaal
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

15 - 19 personen € 27,50 p.p. excl. BTW
20 - > personen € 25,50 p.p. excl. BTW

We kunnen de opdrachten aanpassen aan de wensen van de groep, van een beetje crazy tot héél crazy!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Beleef ook bij Holland Tour Guides uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan