088 428 81 17
Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

City2City Trip Rotterdam – Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
City2City Trip Rotterdam – Amsterdam

Het beste van 010 en 020 is nu te boeken bij Holland Tour Guides! Onze City2City Trip kan als groepsuitje met vrienden of als bedrijfsuitje met collega’s worden geboekt en brengt jullie het beste van deze twee geweldige steden. Van het moderne industriële van Rotterdam tot het knusse en gezellige van Amsterdam. Jullie beginnen met een fascinerende rondleiding door Rotterdam om na een rondvaart door de Rotterdamse haven per bus te worden vervoerd naar het centrum van Mokum. Tijdens de rondvaart wordt een uitgebreide lunch geserveerd.

Rotterdam:

De Kop van Zuid, het prachtige nieuwe CS, de Reus van Rem, de Koopgoot en tal van andere bezienswaardigheden zijn stuk voor stuk óf in combinatie te zien tijdens de eerste rondleiding door de Maasstad. Holland Tour Guides kan elke rondleiding op maat voor jullie regelen! Daarna stappen jullie allemaal aan boord van een stevig schip dat circa twee uur lang de trots van elke Rotterdammer laat zien.

Amsterdam:

Mokum kan niet worden ontdekt zonder een rondleiding met privégids. Deze Amsterdammer leidt jullie langs de meest markante plekken in het centrum en vertelt prachtige verhalen over de mooiste gebouwen en monumenten. Daarna doen jullie allemaal mee aan een speciale Smartlappenworkshop, de ideale manier om die meezingers van André of Johnny Jordaan onder de knie te krijgen. Een zeer feestelijke afsluiting van deze complete City2City trip!

Programma-indicatie:

10.00-11.30 Rondleiding Rotterdam
11.30-13.30 Lunch cruise Rotterdam
13.30-15.00 Transfer naar Amsterdam per bus
15.00-16.30 Rondleiding Amsterdam
16.30-18.00 Smartlappen workshop
18.00-19.30 Transfer naar Rotterdam

Prijs:

20 - 24 personen € 99,50 p.p. excl. BTW
25 - 29 personen € 92,50 p.p. excl. BTW
30- > personen € 84,50p.p. excl. BTW

Op maat jullie City2City Trip organiseren:

Willen jullie hierna lekker dineren in het lekkerste restaurant van de Amsterdamse grachtengordel of na afloop gezamenlijk per tourbus weer worden teruggebracht naar een bepaalde locatie? Alles is mogelijk!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Holland Tour Guides?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Holland Tour Guides zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Holland Tour Guides eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Holland Tour Guides organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Holland Tour Guides kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Holland Tour Guides fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Holland Tour Guides maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan