088 428 81 17
Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Buitengewoon Breda

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje

10.30 - 11.00 Koffie en Gebak

Buitengewoon Breda

'Buitengewoon Breda' is een dagje uit in Brabant, met rondleiding, rondvaart en high tea, door Holland Tour Guides. Wij zorgen natuurlijk voor een buitengewoon gastvrije ontvangst met een vers kopje koffie of thee met een heerlijk stuk Breda's gebak. Na dit heerlijke begin komt de gids jullie ophalen voor de rondleiding.

11.00 - 13.00 Rondleiding Breda

De stad Breda verwierf in 1252 stadsrechten en draait dus al een tijdje mee. Onze professionele gids leidt u rond langs de Grote of Lieve Vrouwe kerk en nog veel meer monumenten. Wat dacht u van 'Het Kasteel van Breda', sinds jaar en dag doet deze locatie dienst voor de Koninklijke Militaire Academie? Deze voormalige burcht uit het jaar 1350 is in de loop der eeuwen verbouwd tot z'n huidige staat. Natuurlijk komt u ook alles te weten over de levendige historie van Breda gedurende de Spaanse overheersing, de waterpoort en het 'Spanjaards Gat' herinnert nog aan deze periode. We laten u het pittoreske Begijnhof met 29 huisjes, het kapelletje en de prachtige kruidentuin. Breda is ook continu bezig met de reconstructie van de oorspronkelijke grachten en singels, dus geef uw ogen goed de kost en luister naar de prachtige historische anekdotes van onze gids.

13.00 - 14.00 Privé rondvaart

Nu ze toch zo mooi bezig zijn met de reconstructie van al die oude vaarwegen, neemt Holland Tour Guides u mee in een gezellige sloep om de stad vanaf het water te bekijken. Langzaam dobberen we langs alle mooie grachten en singels van de stad.

14.00 - 16.00 High Tea

Heerlijke sandwiches in combinatie met een kopje thee en allerlei andere lekkernijen, op een geweldige locatie in het hart van Breda zorgen wij ervoor dat u de middag goed afsluit en terug kunt kijken op een unieke ontdekkingstocht van deze prachtige Brabantse stad.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:
  • Dagarrangement Buitengewoon Breda
  • Ontvangst met koffie en gebak
  • Professionele gids
  • Prive rondvaart Breda
  • High Tea

Bootinformatie:

Tijdens de rondvaart wordt er gebruik gemaakt van een open boot. In het geval van slecht weer kan deze via een noodluifel overdekt worden.

Prijs:

10 - 19 personen € 59,50 p.p. excl. BTW
20 - > personen € 57,50 p.p. excl. BTW

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Beleef ook bij Holland Tour Guides uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Holland Tour Guides?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Holland Tour Guides zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Holland Tour Guides eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Holland Tour Guides organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Holland Tour Guides kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Holland Tour Guides fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Holland Tour Guides maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan