088 428 81 17
Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondje Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Rondje Rotterdam

Rotterdam heeft naast de haven zeer veel interessants te bieden. Vandaag is uw Holland Tour Guides gids uw vakkundige loods, in het uitje 'Rondje Rotterdam'.

12.00 - 13.30 Bezoek en lunch Euromast

Jullie gezelschap wordt verwacht bij de Euromast. Hier kunnen jullie genieten van het fenomenale uitzicht over de stad en ook wordt hier nog eens een heerlijke lunch geserveerd worden in het panoramarestaurant. Dat wordt dus lekker smullen, terwijl jullie genieten van het prachtige uitzicht.

14.00 - 15.15 Rondvaart

We vervolgen het programma met een leuke rondvaart langs de skyline van Rotterdam en de interessante havens. Vanaf de Maas krijgt u een prachtig beeld van de imposante architectonische hoogstandjes van Rotterdamse bouwkunst.

15.15 - 17.15 Rotterdam City Tour

Als u weer vaste grond onder de voeten heeft, nodigt Holland Tour Guides u uit voor een gezellige stadswandeling door de prachtige Maasstad. De wandeltocht voert langs imposante staaltjes van voor- en naoorlogse gebouwen. Daarnaast loopt de gids natuurlijk over van leuke feitjes en anekdotes die uiteraard met jullie gedeeld worden.

17.30 - 18.00 Borrel

Uiteraard weten wij wel hoe we de dag het beste kunnen afsluiten. Jullie worden ontvangen in een gezellig Rotterdams restaurant waar genoten kan worden van een drankje en een bittergarnituur. Wilt u de dag nog uitbreiden met een heerlijk diner of een ander arrangement, dan kunt u dit natuurlijk bespreken met één van de professionele Holland Tour Guides medewerkers.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:
  • Entree Euromast
  • Lunch Euromast
  • Tickets rondvaart
  • Professionele gids tijdens de rondleiding, met jarenlange ervaring
  • één drankje per persoon (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Bittergarnituur tijdens de borrel
  • Te boeken op iedere dag en tijdstip!
  • De volgorde van het arrangement is naar uw wens aan te passen

Bootinformatie:

Tijdens de rondvaart wordt er gebruik gemaakt van een gesloten boot, met andere deelnemers. Wenst u een privé vaart, dan kunnen wij dit ook uiteraard regelen. Vraag naar de mogelijkheden en de meerprijs.

Prijs:

10 - 19 personen € 61,50 p.p. excl. BTW
20 - > personen € 58,00 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Holland Tour Guides?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Holland Tour Guides zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Holland Tour Guides eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Holland Tour Guides organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Holland Tour Guides kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Holland Tour Guides fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Holland Tour Guides maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan