Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Gi Ga Groningen

Details over dit uitje

Eerst even een kopje koffie, met gebak natuurlijk! Daarna neemt de gids van Holland Tour Guides jullie mee voor de leuke 'Gi Ga Groningen' rondleiding.

10.30 - 11.00 Koffie en gebak

Eerst dat kopje koffie, met gebak!

11.00 - 13.00 Rondleiding

Wie meer wil weten over de geschiedenis van de stad Groningen, of de mooiste plekken van de stad wil zien, is aan het juiste adres! Een bezoek aan een stad wordt helemaal boeiend, wanneer een gids al deze plekken laat zien. Groningen is in 2005 uitgeroepen tot Beste Binnenstad van Nederland. Een goede reden om een bezoek te brengen en zelf te ontdekken of deze titel terecht is.

13.00 - 14.00 Lunch

Na de rondleiding neemt de gids u mee naar een uitstekend restaurant waar een uitgebreide lunch voor u klaarstaat en u alle indrukken nog eens rustig met uw groepsgenoten kunt bespreken.

14.15 - 15.15 Martinitoren

Op de toren kunt u vanaf de zuidzijde over de stad uitkijken. U kunt nog verder naar boven tot achter de klokken. Hier heeft men vrij zicht over de hele stad.

15.15 - 17.00 Cocktail workshop

Tijdens onze cocktail workshop worden u de basistechnieken van het cocktailshaken bijgebracht. U krijgt uitleg over de verschillende shake-technieken en over de filosofie achter het maken van de perfecte cocktail. Na deze workshop kunt u niet alleen op de juiste wijze cocktails shaken maar ook vertellen wat u precies maakt en waarom uw cocktail goed zal smaken.

Nadat de cocktails op heeft gedronken is het helaas weer tijd om afscheid te nemen van uw Holland Tour Guides gids en de prachtige stad Groningen. Of toch niet! Natuurlijk kunt u deze leuke dag afsluiten met een borrel of diner. Vraag naar de mogelijkheden!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:
  • Professionele gids, met jarenlange ervaring
  • Ontvangst met koffie en gebak
  • Luxe broodjes lunch
  • Entree Martinitoren
  • Cocktail workshop
  • Te boeken op iedere dag en tijdstip!
  • De volgorde van het arrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Prijs:

10 - 19 personen € 65,00 p.p. excl. BTW
20 - > personen € 62,50 p.p. excl. BTW

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Plan bij Holland Tour Guides uw activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, boottocht, evenementen, kroegentocht, rondvaart, rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitje, uitstapje, vaararrangement, vrijgezellenfeest, wijnproeverij en meer, voor groepen en individuen, in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan