Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winter Walking Brunch België

Details over dit uitje

De winter mag dan wel niet de warmste periode van het jaar zijn, maar het is altijd wel uitermate gezellig! Holland Tour Guides helpt u hier een handje mee. Wij hebben speciaal voor u de Winter Walking Brunch bedacht!

Tijdens deze brunch laten wij u genieten van heerlijke gerechten en deze worden in drie verschillende restaurants genuttigd. Tussen de gerechten door zorgen wij dat uw stadsspecialist u via een leuke route naar het volgende restaurant brengt.

Zo zorgen wij dat niemand onderkoeld raakt, want jullie kunnen na de rondleiding gewoon weer lekker opwarmen in het volgende restaurant.

Kan het nog leuker?

Tip: (geen meerprijs)

Hetzelfde concept kunnen wij ook in een ander ''jasje'' steken. U geniet van 3 verschillende gerechten in 3 verschillende restaurants, maar tussen de gerechten kunt u een Speurtocht of een Get The Picture doen. Vraag naar de mogelijkheden.

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 14.45 Rondleiding
14.45 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 16.45 Rondleiding
16.45 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan