Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winter Speurtocht Dinner

Details over dit uitje

We nemen u mee en laten u alle leuke plekjes van de kerststad zien. Er is immers van alles te bekijken; leuke straatjes met kerstverlichting, gezellige kroegjes waar de kerstmuziek lekker hard staat, rustieke pleintjes, standbeelden gemaakt van sneeuw, te veel om op te noemen!

Wat? We nemen u helemaal niet mee, dat zou te gemakkelijk zijn. Daarbij komt nog dat wij u dan moeten vertellen wat wij leuk vinden om te bekijken, terwijl u dat veel beter zelf kunt bepalen.

Nee, wij van Holland Tour Guides weten iets beters; we hebben een fantastische Winter Speurtocht voor u ontwikkeld, waarbij u zèlf op ontdekking gaat! Uw gezelschap wordt opgesplitst in teams van maximaal 8 personen en op pad gestuurd U krijgt van ons een boekje met opdrachten en een routebeschrijving mee.

U puzzelt zichzelf door het leukste gedeelte van de stad, lost allerlei vraagstukken op en voert leuke opdrachten uit. Maar dat is nog niet alles, tijdens deze Winter speurtocht gaat u lekker het hoofdgerecht nuttigen. En denk erom; vraag de antwoorden bij het andere team op! Alles voor de punten! Haha, we zijn benieuwd!

We eindigen gezellig bij het laatste restaurant waar we het dessert nuttigen en eindigen met een spectaculaire prijsuitreiking.

En om u wellicht een beetje gerust te stellen; wij zijn er van overtuigd dat niet alleen de winnaar van deze dag zal hebben genoten!

Programma-indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Winter Speurtocht deel 1
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Winter Speurtocht deel 2
22.00 – 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Prijsuitreiking

Prijs:

15 – 29 personen € 53,50 p.p. excl. BTW
30 – > personen € 49,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan