088 428 81 17
Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit

Walking and Floating Brunch Gouda

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Walking and Floating Brunch Gouda

Flaneren in het centrum van Gouda, lekker eten en een gezellige rondvaart. Dat is de 'Walking & floating brunch' van Holland Tour Guides: een boottocht met gids, plus lekker eten. Wij nemen u mee om deze pittoreske stad van dichtbij te bekijken.

Gouda is de stad van kaarsen, pijpen, stroopwafels en natuurlijk de originele Goudse Kaas. Gouda beschikt over een uniek historisch stadscentrum waar het goed toeven is! Uw Walking & Floating Brunch Gouda laat u de hele stad zien, in combinatie met heerlijke gerechten en een gezellige rondvaart beleeft u een heerlijke middag.

Genieten begint natuurlijk eerst in een lekker restaurant waar u een uitstekend voorgerecht krijgt opgediend waarna onze professionele gids u meeneemt langs alle markante gebouwen en monumenten. Het prachtige Stadhuis, de Sint-Janskerk, u krijgt gelijk de mooiste verhalen te horen over de stad!. Na de rondleiding schuift u aan voor een overheerlijk hoofdgerecht, waarna u fris en monter onze rondvaartboot opstapt voor een rondje Gouda over het water!

Tijdens deze boottocht* ziet u waarom Gouda zo prachtig is, de bruggen, Middeleeuwse monumenten en prachtige grachtenpanden ziet u nu eens van een andere kant! Na een uurtje varen stapt u weer aan wal voor een gezellige afronding van deze Walking & Floating Brunch Gouda, een prima nagerecht in een toprestaurant!

* de rondvaart is mogelijk van april tot en met oktober

Programma:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Rondleiding
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.10 - 17.10 Rondvaart
17.15- 17.45 Nagerecht

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Brunch wordt er gebruik gemaakt van een open boot. In het geval van regen kan er wel een luifel over de boot geplaatst worden.

Rondvaartinformatie:

Gezien er in Gouda weinig grachten zijn, is het mogelijk dat de rondvaartboot op de heen- en terugreis dezelfde route vaart.

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Rondvaart
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Holland Tour Guides?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Holland Tour Guides zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Holland Tour Guides eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Holland Tour Guides organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Holland Tour Guides kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Holland Tour Guides fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Holland Tour Guides maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan