Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Tilburg

Details over dit uitje

Een bezoekje aan Tilburg is zeker de moeite waard. Maar wij maken het u nog gemakkelijker: Holland Tour Guides heeft in deze speurtocht alvast een route voor u vastgelegd, waarmee u -deze keer dus juist zonder gids- de stad op een leuke manier kunt ontdekken. Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.

Leer Tilburg kennen op een spannende manier, doe de speurtocht Tilburg!

Een speurtocht kinderachtig? Welnee, onze speurtocht is op alle leeftijden gericht en er zullen dan ook zeker pittige vragen bij zitten. Want de Holland Tour Guides medaille die heb je niet zomaar verdient. Kom jij alles te weten over Tilburg, ben jij die echte speurneus?

In hartje Tilburg zal de speurtocht beginnen. Onze altijd enthousiaste begeleider zal de groepen verdelen en men kan vervolgens van start gaan.

De speurtocht laat je kennis maken met de geschiedenis van Tilburg, denk hierbij aan de textielindustrie. De Tilburgse kermis en carnaval zijn natuurlijk ook onmisbaar!

De strijd is begonnen, duik in het verleden van Tilburg en sleep die medailles binnen!

Inclusief:
  • Een vragen- en opdrachtenboekje
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team

Prijs:

10 - 14 personen € 21,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 19,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Holland Tour Guides kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Holland Tour Guides "treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan