Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Nijmegen

Details over dit uitje

Een bezoekje aan Nijmegen is zeker de moeite waard. Maar wij maken het u nog gemakkelijker: Holland Tour Guides heeft in deze speurtocht alvast een route voor u vastgelegd, waarmee u -deze keer dus juist zonder gids- de stad op een leuke manier kunt ontdekken. Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.

Holland Tour Guides laat u Nijmegen, meer dan tweeduizend jaar oud en gelegen aan de Waal, beleven aan de hand van een aantal pittige vragen en opdrachten. We laten u ondermeer de Commanderie zien, de Barbarossaruine, het Oude Weeshuis, de Kanunnikenhuisjes en het Waaggebouw. De oplossingen van de vraagstukken en de kennis van de Holland Tour Guides gids verschaffen u de leukste en meest interessante informatie over hetgeen u ziet. Beleef deze unieke wijze om Nijmegen te ontdekken en misschien ook nog wel met een prijs naar huis te gaan!

Inclusief:
  • Een vragen- en opdrachtenboekje
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

15 - 29 personen € 19,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Holland Tour Guides kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Holland Tour Guides "treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan