Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Assen

Details over dit uitje

Een bezoekje aan Assen is zeker de moeite waard. Maar wij maken het u nog gemakkelijker: Holland Tour Guides heeft in deze speurtocht alvast een route voor u vastgelegd, waarmee u -deze keer dus juist zonder gids- de stad op een leuke manier kunt ontdekken. Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.

Maakt u zich op voor een zinderende speurtocht door het historische centrum van Assen! Hier staan monumenten uit zeer uiteenlopende bouwperioden, dus spannend wordt het zeker! Kunt u een bouwstijl herkennen? Weet u welk bruine bonen verafschuwend figuur Assen beroemd heeft gemaakt? Wat was het Drents Museum voordat het een museum was?

Voordat u deze vragen gaat beantwoorden, verdelen we u in met elkaar strijdende groepjes. U loopt met uw team de stad door, probeert gebouwen te herkennen, pleinen te vinden, kerken te benoemen. Alle vragen staan in een boekje, die u samen met een tasje met lekkers meeneemt tijdens uw strijd voor de eeuwige roem! Want als u deze speurtocht wint, zult u stijgen in aanzien! In een gezellig kroegje zullen uw familieleden of collega's u toejuichen aan het eind van de tocht.

We sluiten deze toch ook erg gezellige speurtocht af met een lekker drankje.

Succes verzekerd dus!

Inclusief:
  • Een vragen- en opdrachtenboekje
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

15 - 29 personen € 19,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Holland Tour Guides kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Holland Tour Guides "treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan