Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Speurtocht Antwerpen (België)

Details over dit uitje

Beleef een verrassende GPS Speurtocht. Met deze tocht door Antwerpen (België) leidt de Holland Tour Guides gids u via leuke vragen en opdrachten door de stad, met haar rijke historie en beroemde gezelligheid.

Onder enthousiaste begeleiding zoekt u uw weg over de mooie pleinen van de stad, met haar smalle straatjes, langs de prachtige kerken en gezellige markten.

Met deze gps speurtocht van Holland Tour Guides zorgen wij dat u binnen no-time de weg weet in Antwerpen. Door middel van een GPS apparaat en leuke vragen zullen wij uw kennis bijspijkeren over de rijke historie, beroemde gezelligheid en de mooie pleinen die de stad bezit.

Uiteraard krijgt u wat lekkers mee voor onderweg en maakt u kans op een leuke prijs, als u er in slaagt als beste deze speurtocht te beëindigen.

Uw weg door de stad wordt gevonden met behulp van een handige GPS-receiver, die u vertelt waar u het volgende monument, gebouw of interessante detail kunt vinden. Natuurlijk moet u wel zelf de snelste route naar de nieuwe coördinaten zien te vinden!

Tevens vindt u in een opdrachtenboekje verschillende vragen over alle pittoreske plekken waar u langs komt. Vragen die u moet zien te beantwoorden!

Na afloop komen we allen samen voor de uitreiking van de hoofdprijs die aan het team met de meeste goede antwoorden wordt toegekend.

Reserveer de GPS Speurtocht en leer de stad grondig kennen! Veel plezier!

Inclusief:
  • Een vragen- en opdrachtenboekje
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De speurtochten van Holland Tour Guides kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Holland Tour Guides 'treasure hunts' are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Plan bij Holland Tour Guides uw activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, boottocht, evenementen, kroegentocht, rondvaart, rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitje, uitstapje, vaararrangement, vrijgezellenfeest, wijnproeverij en meer, voor groepen en individuen, in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan