Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get The Picture Brunch Zutphen

Details over dit uitje

Spelen en genieten, dat is 'Get the Picture Brunch' Zutphen; speel Get the Picture, verken de stad, geniet van lekker eten, met Holland Tour Guides. Het decor van de binnenstad is gereed voor een verrassende tocht met fotografische momenten, een heerlijke brunch en een hoofdprijs. Uw begeleider neemt u mee naar drie verschillende locaties om lekker te brunchen en onderweg er naar toe gaat u allerlei ludieke, interessante en speciale foto-opdrachten uitvoeren.

Groot geworden in de veertiende eeuw, Zutphen kent 450 rijksmonumenten en neemt de eerste plaats in onder de Gelderse Monumentensteden. Aan de Groenmarkt, Houtmarkt en Zaadmarkt staan vele statige panden waar de welgestelde burgers woonden. Uw gezelschap wordt verdeeld in een aantal teams of koppels die met een opdrachtenboekje en een fotocamera de stad in trekken.

Maar niet voordat u bij elkaar komt om van het voorgerecht te genieten in het eerste restaurant. Hierna gaat u op stap en volgt onze aanwijzingen, u maakt kiekjes van de fraaie, verrassende en interessante details om vervolgens langzaam weer naar het volgende culinaire hoogtepunt te wandelen.

Na het eten van het hoofdgerecht volgt deel 2 van deze fotografische speurtocht en komt u allen na een uurtje weer bijeen voor de uitreiking van de enige echte Get The Picture hoofdprijs die uitgereikt wordt door onze speciale jury die de stad op z'n duimpje kent. Zorg ervoor dat u op tijd weer binnen bent! Na afloop krijgt u alle foto's op CD mee naar huis. Veel plezier!

Programma:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Get the Picture deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Get the Picture deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen brunch in 3 restaurants naar keuze
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • CD met alle foto's
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 49,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 47,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan