088 428 81 17
Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Brunch in Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Walking and Floating Brunch in Amsterdam

Geniet bij de Walking and Floating Brunch van Holland Tour Guides in Amsterdam van een 3-gangen brunch, de stad, een rondvaart én een rondleiding met gids.

Wat een geluksvogel ben je als je in de zero's (in de 21e eeuw) leeft! In dit tijdperk brunchen we! Onze voorouders lunchten niet eens, die werkten zeventig uur in de week in havens, fabrieken en mijnen. Wij van de zero's zijn eigenlijk allemaal zondagskinderen.

En Holland Tour Guides doet er een schepje bovenop. Wij gaan niet alleen brunchen, maar ook walken en floaten! En tegelijk komt u nog meer te weten over onze hard werkende voorouders en al het moois dat ze hebben gebouwd.

Hoe gaat het in zijn werk?

Eerst uitslapen (u bent zondagskind of niet natuurlijk). Het ontbijt mag u vandaag overslaan. U komt gezellig met uw familie, vrienden of zakenpartners naar het gereserveerde restaurant in het centrum van de stad.

Hier wacht het eerste brunchgerecht op u, begint u met een lekkere kop koffie, of bent u misschien al in voor een glas bubbels? In het restaurant maken we kennis met onze gids en dan is het tijd voor de wandeling! Voldaan trekken we de stad in, langs opmerkelijke gebouwen, bijzondere historische plekken en opvallende mensen.

Ronde twee! Het tweede gerecht wordt opgediend. Nog een glaasje? Da's nog eens optimaal sfeer proeven!

We gaan aan boord van een gezellige salonboot en varen door de grachten en kanalen van de stad. Onze gids vertelt u in geuren en kleuren de geschiedenis van de stad en al haar inwoners. Al uw vragen worden professioneel beantwoord. Misschien bekijkt u de stad voortaan met andere ogen!

Bij ronde drie gaan we het dessert al weer nuttigen.
Moe maar voldaan schuiven we aan voor de laatste heerlijke brunch-hap. Dit wordt gezellig napraten als zondagskinderen onder elkaar. En eigenlijk kan u maar tot één conclusie komen: die voorouders van ons moge we maar dankbaar zijn. Ze hebben krom gelegen en wij mogen daar de vruchten van plukken!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 14.45 Rondleiding
14.45 - 15.45 Hoofdgerecht
15.45 - 16.30 Rondvaart
16.30 - 17.00 Nagerecht

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Brunch wordt er gebruik gemaakt van een gesloten boot. In Amsterdam zijn er ook mogelijkheden om gebruik te maken van een open sloep. Vraag naar de mogelijkheden.

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreide 3-gangen brunch in drie verschillende restaurants
  • Rondvaart
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Beleef ook bij Holland Tour Guides uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Wij hebben ons in 2017 aangesloten bij: “Het convenant Wallengebied” en zijn hier trots op! Wij werken dan ook volgens de regels die hieraan verbonden zijn, deze vindt u hier: “Regels voor rondleiding op de wallen”. Onze gidsen respecteren de regels en handelen hiernaar.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Holland Tour Guides?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Holland Tour Guides zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Holland Tour Guides eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Holland Tour Guides organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Holland Tour Guides kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Holland Tour Guides fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Holland Tour Guides maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan