088 428 81 17
Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Volendam en Marken IJsselmeertour

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Volendam en Marken IJsselmeertour

Volendam en Marken bezoeken met een professionele gids? Reserveer de IJsselmeertour: een dagarrangement met rondleidingen, lunch en boottochten, van Holland Tour Guides. Neem een kijkje bij twee van de beroemdste vissersplaatsen van Noord-Holland!

10.00 - 10.30 Koffie en gebak

We verwelkomen u met koffie en gebak in een leuk restaurant in het centrum van Volendam. Aan het eind komt de gids naar jullie toe en wordt er een korte inleiding gegeven over hetgeen wat u vandaag te wachten staat.

10.30 - 12.00 Rondleiding Volendam

Samen met uw gids loopt u langs alle bekende plekken van Volendam. En u krijgt natuurlijk te horen welke zangers en zangeressen nog steeds in het dorp wonen. Er is veel te bekijken, de Visafslag natuurlijk en de oude haven, bekende monumenten en bezienswaardigheden.

12.00 - 13.30 Lunch in Volendam

In een gezellig restaurant geniet u van een overheerlijke lunch.

13.30 - 14.00 Boottocht naar Marken

Het is maar een half uurtje varen vanaf Volendam naar Marken. U wordt naar dit prachtig bewaard gebleven eilandje gevaren. Daar stapt u aan wal voor de volgende rondleiding. Onderweg kunt u uiteraard lekker genieten van het prachtige uitzicht over het IJsselmeer.

14.00 - 15.00 Rondleiding Marken

Aangekomen in Marken loopt u onder begeleiding van onze gids in een uur langs alle markante bezienswaardigheden. In de verte ziet u de vuurtoren, 'het paard van Marken', en hoort u leuke anekdotes over dit voormalige eiland in de Zuiderzee. De bekende huisjes op houten palen, de Kerkbuurt en de bekende klederdracht komen natuurlijk tijdens deze wandeling ter sprake.

15.00 - 15.30 Retourvaart naar Volendam

We varen weer terug naar ons beginpunt. Hier neem de gids afscheid van jullie. Uiteraard kunnen we het einde van deze gezellige dag nog even uitstellen. Wij regelen graag voor u een leuk restaurant waar u kunt borrelen of dineren.

Bovenvermelde tijden zijn slechts ter indicatie.

Let op:

de vaart naar Marken is niet mogelijk in het winterseizoen.

Inclusief:
  • Koffie en Gebak
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreide lunch
  • Retour ticket naar Marken
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 67,50 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 62,50 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uiteraard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Beleef ook bij Holland Tour Guides uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Holland Tour Guides?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Holland Tour Guides zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Holland Tour Guides eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Holland Tour Guides organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Holland Tour Guides kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Holland Tour Guides fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Holland Tour Guides maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan