Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding Wallen in Amsterdam

Details over dit uitje

De Rondleiding Wallen Amsterdam van Holland Tour Guides neemt u mee naar het oude centrum van Mokum, waarschijnlijk de bekendste buurt van Nederland, waar natuurlijk nog nooit iemand is geweest…

De gids van Holland Tour Guides vertelt u over hoeren, pooiers en peeskamers. Samen wandelen we langs de dames achter de ramen, gluren we stiekem binnen bij de Bananenbar en het Erotisch museum.

Onderweg luistert u naar de anekdotes die onze gids u vertelt; verhalen van bekende prostituees en hun soms nog bekendere klanten…!

Onze gids neemt ook u mee langs de ooit zeer beruchte Zeedijk en door het unieke Chinatown, waar zelfs de straatnaamborden tweetalig zijn. Deze wijk staat vol met Oosterse winkeltjes, restaurants, massagehuizen, boetieks en kapsalons.

Ga mee en laat u verrassen door internationaal Mokum!

Inclusief:
  • Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Prijs:

10 - 14 personen € 16,00 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 13,50 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Eigenlijk niet zo'n zin om te wandelen? Doe uw 'Wallen Tour' dan per fiets of per step! Vraag naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Wij hebben ons in 2017 aangesloten bij: “Het convenant Wallengebied” en zijn hier trots op! Wij werken dan ook volgens de regels die hieraan verbonden zijn, deze vindt u hier: “Regels voor rondleiding op de wallen”. Onze gidsen respecteren de regels en handelen hiernaar.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan