088 428 81 17
Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rotterdam en Kinderdijk

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Rotterdam en Kinderdijk

Nederland is o.a. bekend om zijn molens. Vandaag bekijkt u ze op de boot met Holland Tour Guides in het romantische landschap van Rotterdam en Kinderdijk.

11.00 - 11.30 Koffie en gebak

We starten deze dag met een heerlijk kopje koffie en een vers stuk gebak.

12.00 - 16.00 Kinderdijk

We stappen aan boord van een salonboot. Terwijl we varen over de Nieuwe Maas en de Lek hoort u alles over de bezienswaardigheden die we onderweg tegenkomen en kunt u genieten van de luxe broodjes lunch. Na een uurtje meren we aan bij Kinderdijk. In de plaats Kinderdijk staan maar liefst 19 molens, door UNESCO uitgeroepen tot Wereld Cultuurmonument. Deze molens worden nog steeds bewoond en uiteraard bekijken we ook een molen van dichtbij. Op de terugvaart, zult u verstillen als u de imposante skyline van Rotterdam ziet!

16.00 - 18.00 City tour Rotterdam

Uw HTG gids leidt u langs deze geweldige wereldhaven, waar schepen zo groot als wolkenkrabbers afgemeerd liggen en waar prachtige oude industriële panden doen denken aan tijden van weleer. We bekijken de indrukwekkende (winkel-)binnenstad van Rotterdam met de Coolsingel, het Hofplein, het Weena, het Schouwburgplein, winkelcentrum Lijnbaan, de Meent en het Beursplein met de Koopgoot. Uiteraard zien we de markante Erasmusbrug. We zien o.a. de watertoren die werd gebouwd in 1873 en was tot 1977 in gebruik. Tegenwoordig zijn in de voormalige wateropslagtanks kantoorunits gevestigd.

18.00 - 19.00 Borrel

Geniet aan het eind van de dag van een heerlijke borrel en praat gezellig na over alles wat u gezien heeft.

Als u het op prijs stelt, kunnen we deze heerlijke dag afsluiten met een vorstelijk diner in een restaurant in Rotterdam of ergens onderweg.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:
  • Entree salonboot en bezoek Kinderdijk
  • Broodjes lunch tijdens de rondvaart
  • Professionele gids tijdens de rondleiding, met jarenlange ervaring
  • Te boeken op iedere dag en tijdstip!

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Plan bij Holland Tour Guides uw activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, boottocht, evenementen, kroegentocht, rondvaart, rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitje, uitstapje, vaararrangement, vrijgezellenfeest, wijnproeverij en meer, voor groepen en individuen, in Nederland en België.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Holland Tour Guides?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Holland Tour Guides zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Holland Tour Guides eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Holland Tour Guides organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Holland Tour Guides kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Holland Tour Guides fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Holland Tour Guides maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan