088 428 81 17
Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Royaal Zuid-Holland stedentrip

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Royaal Zuid-Holland stedentrip

U stapt in de luxe touringcar, waar de gids van Holland Tour Guides u welkom heet. De bus én de gids blijven de hele Royaal Zuid-Holland trip bij u.

We starten de motoren en rijden richting Delft, waar we u laten uitstappen bij een fabriek van origineel Delfts Blauw aardewerk.

09.30 - 11.30 Bezoek Delft en Porseleinfabriek

Op naar deze oude stad met veel historische verhalen. Natuurlijk bezoeken we ook de porceleinfabriek, waar prachtige antieke Delfts Blauwe porseleinen serviesstukken ten toon worden gesteld. Hierna krijgt u een interessante demonstratie van het beschilderen van het Delfts Blauwe aardewerk (vakmanschap ten top!) en wandelen we onder deskundige begeleiding door de fabriek, waar u een prachtige indruk krijgt van de fabricageproces van dit wereldberoemde aardewerk.

12.00 - 13.30 Lunch in de Euromast

Vanuit Delft brengt uw touringcar u naar de Euromast in Rotterdam, waar we met elkaar een TOPlunch zullen nuttigen. TOPlunch? Jazeker! We lunchen op niveau, 100 meter boven de grond! Tijdens de lunch krijgt u alvast een prachtige indruk van de stad Rotterdam, na de lunch gaan we de stad van dichtbij bekijken.

13.30 - 14.30 Tour Rotterdam

Zoals gezegd, dalen we na de lunch weer af tot 'normaal' niveau en gaan we de stad Rotterdam bekijken. Uiteraard bezoeken we de haven, tot voor kort de grootste ter wereld! Maar ook op architectonisch gebied heeft de stad veel te bieden; Rotterdam is immers dé architectuurstad van Nederland. Al vóór de Tweede Wereldoorlog was de stad voorloper op dit gebied; bekijk De Van Nelle Fabriek en Huis Sonneveld maar es. Uiteraard is tijdens de oorlog heel erg veel verwoest in de binnenstad, maar deze 2 architectuur iconen staan nog overeind! Na de oorlog is Rotterdam weer opgebouwd en ook in die periode (tot op de dag van vandaag!) heeft Rotterdam een bijzondere band met opvallende architectuur gehad. Bekijk gedurfde projecten als het Groothandelsgebouw, de Kubuswoningen, de Kunsthal, het Luxor Theater en de Erasmusbrug.

15.00 - 16.30 Bezoek Madurodam

Bij het passeren van Scheveningen, een van Nederlands mooiste badplaatsen met het Kurhaus en de Pier, krijgt u een goede indruk van onze Noordzeekust. In Scheveningen ligt tevens het park Madurodam, waar kenmerkende gebouwen en buurten van Nederland tot in detail zijn nagebouwd, zij het 25 keer kleiner dan het origineel. Oude Amsterdamse grachtjes, luchthaven Schiphol (inclusief taxiënde vliegtuigen), maar ook highlights van de plaatsen waar we vandaag zijn geweest, kunt u hier rustig nogmaals bekijken.

16.30 - 18.00 Bustour Den Haag en Scheveningen

Na Rotterdam bekeken te hebben, kunnen we natuurlijk niet om Den Haag heen; de stad waar onze vorst en het parlement zetelen. Hiervandaan wordt ons land bestuurd! We nemen u mee langs de mooie binnenstad waar u tevens tal van prachtige panden zult zien die geheel volgens de Art Nouveau stijl zijn ontworpen en gebouwd. Uiteraard nemen we u ook mee naar het Binnenhof en het Buitenhof, waar u misschien wel een parlementaire beroemdheid tegenkomt! Ook bekijken we het imposante Vredespaleis, waar het Internationale Gerechtshof zetelt.

18.00 - 18.30 Transfer

De touringcar brengt jullie weer netjes terug naar het beginpunt.

Tot slot bieden we u de gelegenheid om de dag af te ronden met een gezamenlijk diner in een door Holland Tour Guides geselecteerd restaurant. Vraag ons naar alle mogelijkheden!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Transfer vanuit de Randstad (andere startpunten tegen meerprijs in overleg mogelijk)
  • Bezoek porceleinfabriek
  • Bezoek Euromast
  • Lunch
  • Bezoek Madurodam
  • Te boeken op iedere dag en tijdstip
  • De volgorde van het arrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Prijs:

20 - 29 personen € 97,50 p.p. excl. BTW
30 - 39 personen € 82,50 p.p. excl. BTW
40 - 49 personen € 72,50 p.p. excl. BTW
50 - > personen € 69,00 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Plan bij Holland Tour Guides uw activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, boottocht, evenementen, kroegentocht, rondvaart, rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitje, uitstapje, vaararrangement, vrijgezellenfeest, wijnproeverij en meer, voor groepen en individuen, in Nederland en België.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Holland Tour Guides?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Holland Tour Guides zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Holland Tour Guides eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Holland Tour Guides organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Holland Tour Guides kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Holland Tour Guides fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Holland Tour Guides maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan