088 428 81 17
Kies uit 2000+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Alkmaar

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Alkmaar

De mooie provinciestad Alkmaar is natuurlijk bekend om haar traditionele kaasmarkt. Holland Tour Guides neemt u mee naar deze prachtige stad met haar gezellige oude centrum en de Waag op het Waagplein, waar al eeuwenlang de kaasmarkt wordt gehouden. Zie de kaasdragers in hun traditionele kledij en hun vreemde snelle loopje hun berries vol kazen van- en naar de Waag dragen, waar ze gewogen en gekeurd worden.

Vervolgens brengt de Holland Tour Guides bus u naar Schermerhorn, waar aan de dijk drie eeuwenoude windmolens staan. We zullen één van die molens ook echt van binnen gaan bekijken en zien hoe vroeger de polders op windkracht droog werden gepompt.

Op weg naar huis doen we het prachtige stadje Edam aan, waar we een authentieke kaasboerderij zullen bekijken, waar op traditionele wijze kaas wordt gemaakt (en die gaan we natuurlijk ook proeven!).

Vertrektijden:

Deze tour vertrekt elke vrijdag vanaf april tot september 2011 om 09.45 uur.

U dient tenminste 24 uur voor vertrek te reserveren om beschikbaarheid te garanderen!

Wij willen u er op wijzen dat u door ons in een groep zult worden ingedeeld en dus gezamenlijk met andere deelnemers en/of toeristen aan de tour zult deelnemen . De voertaal tijdens de tour is Engels.

Uiteraard zullen wij ons best doen om het door u gereserveerde gezelschap in dezelfde groep te plaatsen.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Holland Tour Guides?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Holland Tour Guides zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Holland Tour Guides eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Holland Tour Guides organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Holland Tour Guides kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Holland Tour Guides fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Holland Tour Guides maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan